Wie zijn wij

Waarom samen een café?

Wij zijn 2 zussen. Onze namen zijn Chantal (11-08-1987) en Iris (30-10-1990).

Over Chantal

Ik heb een kappersopleiding gevolgd, waar ik telkens te horen kreeg dat ik meer een type ben, om de horeca in te gaan. Na enige twijfel heb ik toch de stap genomen en heb gewerkt in diverse snackbars en café’s. Toen ik het horecaleven ontdekte, merkte ik dat dit is wat ik wil.

Over Iris

Ik heb een opleiding gedaan tot verzorgende en heb ook in de verzorging gewerkt. Van jong tot oud heb ik verzorgd. Ik heb dit altijd met plezier gedaan. Door de recessie, ben ik helaas zonder werk komen te zitten.

Samen gestart

We waren allebei zoekende naar iets nieuws en kregen te horen dat de vorige eigenaar van ’t Foarwurk ging stoppen.  Dit bracht ons op het idee om het café over te nemen. We werden zo enthousiast en met de horeca-ervaring van Chantal, waren we er samen van overtuigd, dit is wat we willen.  En zo zijn we 1 oktober 2012 gestart.

 iris en chantal achter de bar

We zien je graag in ’t Foarwurk!